Ydelser

Vi stræber efter at sikre vaskeri af god kvalitet, til levering i tide og pålidelig service til alt behov for linned, ensartet og gæstevask. Et dedikeret team til kvalitetssikring i anlægget er til rådighed for at levere regelmæssig visuel inspektion for at opretholde kvalitetsstandarden og søge løbende forbedringer. Holdet ville gennemgå og tilbyde en nøjagtig vaskeformel, der passer til hver type linned.

Løsninger til virksomheder

                               

Vi tilbyder vask af arbejdstøj, uniformer mm. til både mindre og større virksomheder.
I en virksomhed er det yderst vigtigt at tøjet bliver korrekt vasket og vedligeholdt, så det fortsætter med at opfylde standarderne i al tøjets levetid, vi anbefaler derfor at outsource opgaven til et professionelt vaskeri, i stedet for selv og stå for vask af arbejdstøj.
Arbejdstøj, der bæres af fx håndværkere, maskinoperatører, fødevare medarbejdere, tjenere og kokke, skal opfylde en række forskellige behov. Tøjet skal både være præsentabelt og komfortabelt for medarbejderne, beskytte dem mod arbejdsskader og forhindre dem i at forurene de produkter, som de arbejder med i hverdagen. Hos Stjerne Rens hjælper vi jer med at sammensætte og vedligeholde jeres arbejdstøj, så alle behov bliver opfyldt.
Vi leverer rent, hygiejnisk og præsentabelt arbejdstøj til jer hver dag. Og vores høje serviceniveau sikrer, at I kan bruge mindre tid på at administrere tøjet – og få mere tid til at drive jeres forretning.

Vi vasker og renser tøj for:

ORDER FORM

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Fulde navn *
  Address *
  Phone Number *
  E-mail *
  Afhentningsdato
  Afhentningstid
  Vigtig meddelse *