Lidt om os...

Stjerne Rens i Charlottenlund eksisteret siden 1967, hvor vi har renset dine tekstiler.

Stjerne Rens har mange kompetencer, og ikke mindst en bred viden inden for vask, rens og vedligeholdelse af forskellige former for tekstiler. Så uanset om det er dine dyner, duge, gallakjole eller andet, så kan vi hjælpe dig. Vi kan derfor klare de fleste opgaver – store som små.

Stjerne Rens sætter altid en stor ære i, at du som kunde oplever god service og levering til tiden. Hos os kan du mærke, at vi ved, hvad vi laver, og at vi passer på dine ting. Uanset hvad du ønsker renset eller vasket,
så kan du komme ind forbi renseriet og snakke med os om, hvad du har af ønsker. Du vil derfor også kunne komme til at tale med den person, der udfører din rense- eller vaskeopgave.

Hos Stjerne Rens tænker vi grønt på alle niveauer. Vi er meget bevidste engagerede og har fokus på miljø  i hele processen fra produktion til bortskaffelse.

Hvorfor vælge os

Den Bedste Kvalitet

Det vigtigste for Stjerne Rens er Kvalitet. Vi levere kun produkter vi til enhver tid kan stå inde for. Med erfaring, engagement og service levere vi bedste kvalitet til kunder. Slut resultatet er altid det vigtigste derfor går vi ikke på kompromis med materialer eller udførsel af tøjet.

 

Fleksibilitet og Hurtighed

Stjerne Rens er specialister i rens/vask af al slags tøj fejlfrit og hurtigt. Vores arbejdes metode gøre at vi er fleksible både hvad angår priser og leveringstider derfor har vi nemt ved at rette os ind efter kundens behøv som er mest naturlige.

50 000 +
Shirts Washed
50
Washing Machines Works
10 000 +
Dry Cleaned Items
10 00
Happy Customers

ORDER FORM

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Fulde navn *
  Address *
  Phone Number *
  E-mail *
  Afhentningsdato
  Afhentningstid
  Vigtig meddelse *