RENS & PRES

VORES ADRESSE:
Ordrupvej 81B, 2920 Charlottenlund
Ring Til Os:
39 63 97 50
ÅBNINGSTIDER:
Man - Fre: 09:00 - 18:00
Lør: 09:00 - 14:00

Stjerne Rens går meget op i, at dine textiler altid vil fremstå som nye, efter du har indleveret dem til rens hos os.

RENS AF BRUDEKJOLER & SELSKABSTØJ

Vi sætter en stor ære i at din garderobe – hvad enten det er til hverdag eller fest – fremstår som ”nyt” efter, at du har haft tøjet indleveret til rens hos os.

Stjerne Rens  har gennem årene oparbejdet stor ekspertise indenfor rens af selskabs- og brudekjoler. Vi har kunder fra store dele af Sjælland, som på anbefaling, indleverer deres brudekjole hos os. Vi glæder os også til at møde dig.

Vi har specialudviklede maskiner samt sæber, der meget skånsomt behandler dit tøj , så du er sikret miljøvenlig behandling, uanset hvad du indleverer hos os. Vi har gennem årene oparbejdet mange gode kompetencer, der sikrer dig konstant høj faglighed. Vi sørger også for altid at holde os opdateret, når det kommer til rensemetoder mm.

RENS FRA DAG TIL DAG (EFTER AFTALE)

Vi har vores helt eget renseanlæg, så vi kan altid færdigbehandle tøjet hurtigt. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde at hjælpe dig, hvis du er kommet i bekneb med pletfyldt tøj. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal bruge tøjet inden for 24 timer (på hverdage).

Vores normale leveringstid er 3 dage, så ønsker du vores ekstra hurtige behandling, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på det ved indlevering.

Skindrens og rens af løse tæpper er specialopgaver, som vi får lavet hos dygtige samarbejdspartnere.

ORDER FORM

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Fulde navn *
  Address *
  Phone Number *
  E-mail *
  Afhentningsdato
  Afhentningstid
  Vigtig meddelse *