VASK AF DYNER & PUDER I CHARLOTTENLUND

VORES ADRESSE:
Ordrupvej 81B, 2920 Charlottenlund
Ring Til Os:
39 63 97 50
ÅBNINGSTIDER:
Man - Fre: 09:00 - 18:00
Lør: 09:00 - 14:00

Dyner og puder er dine mest brugte textiler – derfor kan de også oftere have brug for, at de bliver vasket end så meget andet.

Ved behandling hos Stjerne Renseriet på ordrupvej i Charlottenlund renses dine dyner og puder i dybden og opsamlet sved bliver fjernet. På den måde bliver dynen og puderne lettere og varmere. Ikke mindst bliver de langt mere behagelig at ligge med.

VASK EN GANG OM ÅRET

I disse allergi-tider er det vores anbefaling, at du som minimum én gang om året, får vasket dine dyner, puder og topmadrasser. Jo længere tid der går, des bedre vilkår får husstøvmider for at udvikle sig. Hvilket er skidt for dig og dit helbred.

Vi følger altid anvisningen for vedligeholdelse, der er på produktet. Men vi vil altid anbefale vask, hvis dette er en mulighed.

Ulddyner bliver rigtig lækre ved skånsom vask på uldprogram.

Undgå husstøvmiderne med vask af dine dyner hos Stjerne Rens

Husstøvmider er ikke nogen sjove gæster at have på besøg. Derfor er det vigtigt, at du husker at få vasket dine dyner og puder en gang imellem. Ellers har de det med at holde til – og da de ikke er til at se, så er du nødt til at gøre dynerne ordentlig rene, hvis du skal sige farvel til de små mider.

Det kan vi heldigvis hjælpe med hos Stjerne Rens på ordrupvej i Charlottenlund!

Skal vi vaske dine dyner?

Har dine dyner og puder brug for, at vi vasker dem, så kom ind forbi butikken med dem.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du bare gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dine dyner og puder.

ORDER FORM

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Fulde navn *
  Address *
  Phone Number *
  E-mail *
  Afhentningsdato
  Afhentningstid
  Vigtig meddelse *